Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 4 Punë

Teller/Ekipi i Zëvendësimit
Viti
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbime Bankare dhe Financiare
29 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Agjent/e të Shitjes
Artanë
Kohë e pjesshme (Part Time)
Shitje
26 Shtator, 2023 nga Librex Group
I vlefshëm deri më: 26 October, 2023
Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë