Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 7 Punë

Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
21 Shtator, 2023 nga Termopan
I vlefshëm deri më: 20 October, 2023
Fashion Designer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
15 Shtator, 2023 nga Buçaj Corporation
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Kreativitet & Dizajn
13 Shtator, 2023 nga Sogody
I vlefshëm deri më: 26 September, 2023
Dizajner/e
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Graphic Designer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
31 Gusht, 2023 nga Zero Pozitive
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Graphic Designer
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
25 Gusht, 2023 nga PUBLICO
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Konkurse Kompanitë