Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 20 Punë

Specialiste Marketingu
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
15 Shtator, 2023 nga Hamleys
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023
Product Manager
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
11 Shtator, 2023 nga ITD SHPK
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Administrator/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
11 Shtator, 2023 nga Finnex Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
11 Shtator, 2023 nga Finnex Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Depoist
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
31 Gusht, 2023 nga Frutti
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitës/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Gusht, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Arkatar/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
28 Gusht, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Shitës/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Gusht, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Shitës/e në sektor
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
25 Gusht, 2023 nga Mr.Bricolage Kosova
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Arkatare
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Mr.Bricolage Kosova
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Arkitekt/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
25 Gusht, 2023 nga elnor furniture
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Restorant & Kafiteri
24 Gusht, 2023 nga Select Restaurant
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Monter të reklamave
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
18 Gusht, 2023 nga City Design
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitës/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
11 Korrik, 2023 nga ME Display
Konkurse Kompanitë