Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 8 Punë

Përfaqësues Mjekësor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
20 Shtator, 2023 nga TrePharm
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shëndetësi & Mjekësi
20 Shtator, 2023 nga American Clinic
I vlefshëm deri më: 28 September, 2023
Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Recepsioniste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Estetiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Infermiere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Infermiere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
24 Gusht, 2023 nga Spitali Special Bahçeci
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Konkurse Kompanitë