Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 3 Punë

Human Resources Officer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Burimet Njerëzore
20 Shtator, 2023 nga Moneta Kosova
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
HR dhe Menaxhues Stafi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Burimet Njerëzore
12 Shtator, 2023 nga N'post
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Burimet Njerëzore
11 Shtator, 2023 nga Kosova Education Center
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Konkurse Kompanitë