Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 3 Punë

Praktikante
Vushtrri
Praktikë (Internship)
Edukim & Trajnim
18 Shtator, 2023 nga KINDERHAUS
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Kalkulant/e
Vushtrri
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
18 Shtator, 2023 nga Emona Center
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Mirëmbajtje
9 Gusht, 2023 nga BTP Holding
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë