Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 3 Punë

Prodhim & Fabrikë
8 Shtator, 2023 nga Royal Beverage
I vlefshëm deri më: 1 November, 2023
Menaxher/e i/e prodhimit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023 nga Korabi Corporation
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Teknolog Ushqimor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
5 Shtator, 2023 nga Korabi Corporation
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Konkurse Kompanitë