Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 11 Punë

Arkatare
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Xharra Group
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Menaxhment
19 Shtator, 2023 nga DVV INTERNATIONAL
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Llogaritare dhe Administratore
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
620€
Administratë
19 Shtator, 2023 nga DVV INTERNATIONAL
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Administratore
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
11 Shtator, 2023 nga Extra Fruit Fillings
I vlefshëm deri më: 2 October, 2023
Vende pune në market
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga My Market
I vlefshëm deri më: 30 October, 2023
Komercialist
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga Migros Group
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Arkatar/e
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Cineplexx Kosova
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Biletar/e
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Cineplexx Kosova
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Agjent Ambulantiv
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Gusht, 2023 nga HATASHI CORPORATION L.L.C
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë