Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 2 Punë

Agjente të Gjuhës Gjermane
Ferizaj
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
11 Shtator, 2023 nga BLITZ GROUP
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Agjent/e Shitjesh
Ferizaj
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Gusht, 2023 nga Euro Swiss
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë