Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 10 Punë

German Language Lecturer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
21 Shtator, 2023 nga Kolegji Universum
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Praktikante
Vushtrri
Praktikë (Internship)
Edukim & Trajnim
18 Shtator, 2023 nga KINDERHAUS
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
18 Shtator, 2023 nga AKADEMIA LAPSI
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Edukim & Trajnim
15 Shtator, 2023 nga Help in Kosovo
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Ndihmëse Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
11 Shtator, 2023 nga Kopshti AMA
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Shofer/Merchandiser
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Edukim & Trajnim
25 Gusht, 2023 nga Kolegji Universum
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Edukim & Trajnim
25 Gusht, 2023 nga Kolegji Universum
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë