Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 9 Punë

Koordinator Marketingu
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
20 Shtator, 2023 nga Riga Pharm
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Prodhim & Fabrikë
8 Shtator, 2023 nga Royal Beverage
I vlefshëm deri më: 1 November, 2023
Koordinator Marketingu
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
7 Shtator, 2023 nga Riga Pharm
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent Ambulantiv
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Gusht, 2023 nga HATASHI CORPORATION L.L.C
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Shitës/e
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Gusht, 2023 nga AZTECH ELECTRONICS
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë