ME Display

Prizren

Rreth ME Display

M.E. Display aktualisht specializohet në shitjen e materialeve dhe pajisjeve për industrinë e shtypur, si dhe furnizimin e materialeve reklamuese përmes shpërndarjes ekskluzive të markave të njohura botërore si Roland, Oracal, Orafol, Bodor, Chemica, INX Digital, M&T Display, Perspex, Goq Led, Unifol dhe të tjerët.

Me një Forcë të Shitjes efikase dhe profesionale, M.E. Display ka një rrjet të gjerë shpërndarjeje dhe prani produkti në tregun kosovar, por edhe në tregjet shqiptare dhe maqedonase.

Historia

ME Display u themelua në 1988 si një kompani familjare me synimin për të siguruar shërbime shtypi, por në të njëjtën kohë përmes shitjeve të herëpashershme të lëndëve të para dhe pajisjeve për industrinë e shtypit, ajo përjetoi një rritje të shitjeve të saj dhe që e transformoi atë në një biznes kryesor tregtar.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ME Display

Shitës/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
11 Korrik, 2023
Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Telefoni
045 111 688 045 111**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren