NewCo Ferronikeli

Drenas

Rreth NewCo Ferronikeli

Ndërmarrja e NewCo Ferronikeli, kompania eksportuese më e madhe në Kosovë.

Me mbi 800 punëtorë, vetë kompania përfaqëson një punëdhënës të madh në Kosovë dhe është përgjegjëse për të paktën 1500 punë të tjera që kanë të bëjnë me furnizimin e fabrikës me lëndë të parë dhe logjistikë si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga NewCo Ferronikeli

Junior Zyrtar për Blerje
Drenas
Kohë e plotë (Full Time)
Logjistikë & Furnizim
18 Korrik, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Drenas