RADIO TAXI GETI

Obiliq

Rreth RADIO TAXI GETI

RADIO TAXI GETI ku ne krenohemi që ofrojmë shërbime transporti të besueshme, të sigurta dhe të përballueshme për klientët tanë. Me vite përvojë në industri, ne kemi krijuar një reputacion për përsosmëri në shërbimin ndaj klientit dhe ardhjet në kohë.

Ne e kuptojmë rëndësinë e përpikmërisë dhe besueshmërisë dhe krenohemi që i çojmë pasagjerët tanë në destinacionin e tyre në kohë, çdo herë. Me disponueshmërinë tonë 24/7, ju mund të mbështeteni tek ne që të jemi aty sa herë të keni nevojë për ne.

RADIO TAXI GETI, ne jemi të përkushtuar t’i ofrojmë klientëve tanë shërbimet më të mira të mundshme të transportit

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga RADIO TAXI GETI

Vozitës
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 111 777 044 111**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq