RE-ALIS

Prishtina

Rreth RE-ALIS

Projektet e para u vunë në jetë prej nesh si një ekip i një spitali gjerman gjatë periudhës 2019-2020. Që presj asaj kohe ne kemi punuar vazhdimisht dhe intensivisht për ta bërë edhe mё tё suksesshёm kёtё projekt qё ndёrmjetёson punёsimin e infermierёve nga Shqipёria dhe Kosova nё spitalet gjermane.

Ç´FARЁ ЁSHTЁ NDRYSHE ME RE-ALIS?
RISITЁ TONA
Ideja e punёsimit tё profesionistёve tё shёndetёsisё nё Gjermani nuk ёshtё e re. Sidoqoftё, nё kёtё pikё, ka shumё faktorё pёr t´u marrё parasysh, ndaj njё proces i qartёsuar paraprakisht u mundёson profesionistёve tё shёndetёsisё dhe spitaleve kushte tё drejta (tё pёrshtatshme) pёr tё dyja palёt.
Nё emёr tё suksesit, RE-ALIS garanton procese me njё cilёsi shumё tё lartё, me kushte bashkёpunimi tё drejta pёr tё dyja palёt.
RE-ALIS i realizon kёto projekte nё bashkёpunim me spitalet Gjermane. Kёto spitale, partnerёt tanё tё bashkёpunimit, marrin nga ne tё gjithё informacionin e nevojshёm rreth aplikuesve, si dhe informacionin e ardhur prej pёrvojave tona nga bashkёpunimet e deritanishme, me qёllim qё ta kenё parasysh pёr integrimin tuaj nё Gjermani.
Nё kursin e gjuhёs me kohё tё plotё, qё ne ofrojmё, ju do tё jeni vecanёrisht tё pёrgatitur mirё pёr testin pёrfundimtar tё gjuhёs, mbrojtjen e nivelit B2 dhe pёr jetёn tuaj tё re nё Gjermani. Pagesa mujore qё do tё merrni gjatё kursit tё gjuhёs, ju ndihmon juve qё tё mos ju duhet tё punoni gjatё kёsaj periudhe, por vetёm tё pёrqendroheni seriozisht dhe intensivisht nё mёsimin e gjuhёs gjermane. Shkolla jonё, ku do tё mёsoni gjuhёn, angazhohet plotёsisht dhe me rigorozitet nё shoqёrimin tuaj deri nё nivelin B2 dhe ёshtё kujdesur tё pёrzgjedhё metodat mё tё mira tё mёsimdhёnies.
Nёpёrmjet Kontratёs sё Bashkёpunimit ne ju sigurojmё juve dhe spitalit njё pёrgatitje gjuhёsore tepёr cilёsore, si dhe ndjekjen e proceseve tё marrjes sё Vizёs sё Punёs dhe njohjes sё licensёs suaj.
Kontrata e punёs ju siguron juve njё vend pune tё mirёorientuar nё njё prej spitaleve bashkёpunuese.
Ritheksojmё: RE-ALIS garanton (ju siguron) bashkёpunim me cilёsi tё lartё dhe kushte bashkёpunimi tё drejta pёr tё dyja palёt.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga RE-ALIS

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
049 584 895 049 584**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina