Trosha

Prishtina

Rreth Trosha

Qysh nga pellazgët e lashtë e kemi në traditë çajin dhe kafen. Nejse, nashta jo bash nga pellazgët, por definitivisht shumë gjatë e kemi pjesë të rutinës tonë. Së bashku me një kroasan francez dhe një mik apo mikeshë pranë, dita është shumë e mirë me traditën tonë.

Kush është trosha.
Furrë e kafe. Shtyllat e rutinës tonë ditore. Për furrën as mos të flasim.
Fakti që fjala “bukë” është sinonim për “ushqim” i thotë të gjitha. Në anën tjetër sa e sa kompani, firma, organizata, organizime politike, lidhje shoqërore, lidhje të dashurisë e bile edhe marrëveshje politike janë inicuar pas pirjes së disa makiatove e kafeve turke. Produktet nga brumi dhe kafenë i kemi oksigjen.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Trosha

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 88 22 66 045 88 2**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina