Kërkoni punë

TROSHA SH.P.K., është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Prishtinë. Ne po kërkojmë:

Njësia e prodhimit në fsh. Llukar: NDIHMËS/E në sektorin e akulloreve (x1)

Kualifikimet dhe kërkesat

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë

Çka ofrojmë ne?

  • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike
  • Ambient profesional dhe motivues
  • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura
  • Mundësi të përparimit në karrierë

Si të aplikohet:

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën info@trosha.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të dërgojnë CV-të në letër, në njërën nga pikat tona në Prishtinë.

Për informata lidhur me aplikimin mund të kontaktoni edhe në numrin +383 45 88 22 66.

Aplikoni edhe përmes butonit Apliko tani.

Afati i fundit për aplikim është data 19 maj 2023, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

TROSHA SH.P.K. ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 88 22 66 045 88 2**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Vende të lira pune
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)