Valoni Petrol

Prishtina

Rreth Valoni Petrol

Valoni Petrol përfaqëson trendin e fundit të pompave të benzinës, duke ofruar gamë të gjërë shërbimesh.

V Petrol e vendosur në kodrën e Veternikut në rrugën Prishtinë – Ferizaj ofron shërbimet më të mira me derivate cilësore, restaurant me meny të begatshme, cafe bar, market, autolarje, parking e deri tek këndi i lodrave për fëmijë. Mjafton të na vizitoni dhe të bindeni me ambientin modern të hapur 24 orë.

Partneri juaj në çdo udhëtim!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Valoni Petrol

Punëtore në Market
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
5 Janar, 2024
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 575 884 044 575**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina