Kërkoni punë

Agjent/e Gjermanofolës/e për Menaxhimin e Terminave (C1)

10 Gusht, 2023

Phone Group LLC është kompani e Telekomunikimit me seli në Gjermani dhe tani Prishtinë me një staf të kualifikuar e cila sot është një ndër kompanitë më serioze dha profesionale.

Ne jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën e Menaxher i Termineve.

Agjent Gjermanofolës për Menaxhimin e Termineve (C1)

PËRGJEGJËSITË PËR AGJENT TË MENAXHIMIT TË TERMINEVE:

 • Të prezantoj kompaninë dhe produktin
 • Të këshilloj klientin dhe të prezantoj ofertat që i posedojmë ne si kompani

KËRKESAT DHE AFTËSITË

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohet studimet Bachelor jo të obliguar).
 • Përvojë pune si agjent i shitjes apo në industri të ngjashme (e preferueshme).
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal ne gjuhën gjermane
 • Aftësi të mira prezantuese, bindëse dhe negociuese.

OFERTA

 • Paga mbi mesatare
 • Bonuset atraktive varësisht nga realizimi i kontratave.
 • Ambient I punës komod dhe plot energji
 • Orar i punës nga ora 09:00 – 17:00, nga e hëna në të premten.
 • Sigurimi shëndetësore.
 • Mbështetje e zhvillimit te vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me përvojë të madhe dhe ekip profesional.

APLIKIMI: Të gjithë Ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit aplikimi do të jetë i hapur deri më datën 18.08.2023

Aplikoni duke plotësuar të dhënat tuaja përmes butonit Apliko tani.

Kandidatët që përzgjidhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Phone Group LLC ist ein Telekommunikationsunternehmen mit Sitz in Deutschland und jetzt in Pristina mit qualifiziertem Personal, das heute eines der seriösesten und professionellsten Unternehmen ist.

Wir suchen ambitionierte Kandidaten für die Position des Term Managers.

VERANTWORTLICHKEITEN FÜR TERMS MANAGEMENT AGENT:

 • Um das Unternehmen und das Produkt vorzustellen
 • Sie berät den Auftraggeber und präsentiert die Angebote, die wir als Unternehmen haben, diese Dienstleistungen

ANFORDERUNGEN und FÄHIGKEITEN:

 • Abitur (Bachelorstudium bevorzugt, nicht zwingend).
 • Berufserfahrung als Handelsvertreter oder in einer ähnlichen Branche (bevorzugt).
 • Gute mündliche Kommunikationsfähigkeit in deutscher Sprache
 • Gute Präsentations-, Überzeugungs- und Verhandlungsfähigkeiten.

ANGEBOT

 • Gehalt überdurchschnittlich
 • Attraktive Prämien je nach Vertragsrealisierung.
 • Angenehmes und energiegeladenes Arbeitsumfeld
 • Arbeitszeiten von 09:00 – 17:00 Uhr, von Montag bis Freitag
 • Krankenversicherung
 • Unterstützung der kontinuierlichen Persönlichkeitsentwicklung im Anschluss an eine Berufsausbildung
 • Möglichkeit, in einem Unternehmen mit großer Erfahrung und einem professionellen Team zu arbeiten

BEWERBUNG: Alle, die über die oben genannten Fähigkeiten und Qualifikationen verfügen und Teil des Teams werden möchten, können sich bis zum 18.08.2023 bewerben.

Bewerben Sie sich, indem Sie das Formular über die Schaltfläche unten ausfüllen

Bitte senden Sie Ihren Lebenslauf an die E-Mail-Adresse: info@phonegroup.eu.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Phone Group LLC
Shikoni profilin
Industria
Telekomunikim
Telefoni
048 655 600 048 655**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina