Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 10 Punë

Kundenberater
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
21 Shtator, 2023 nga Trenkwalder Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shëndetësi & Mjekësi
20 Shtator, 2023 nga American Clinic
I vlefshëm deri më: 28 September, 2023
Telekomunikim
19 Shtator, 2023 nga SFC ALB
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Telekomunikim
14 Shtator, 2023 nga Auto1 Group
I vlefshëm deri më: 14 October, 2023
Agjente të Gjuhës Gjermane
Ferizaj
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
11 Shtator, 2023 nga BLITZ GROUP
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Telekomunikim
7 Shtator, 2023 nga EA NORDIC
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent/e i/e Thirrjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
1 Shtator, 2023 nga Dyqani.com
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Telekomunikim
31 Gusht, 2023 nga Manpower Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Telekomunikim
23 Gusht, 2023 nga Swiss Romandie Consulting
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Konkurse Kompanitë