Kërkoni punë
10 Tetor, 2023

Në kuadër të zgjerimit dhe standartizimit te sherbimeve Teco sh.p.k me seli në Prishtinë shpallë konkurs për:

IT Instalues

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Të ketë njohuri në rrymë elektrike
  • Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve te sigurise kamera vezhguese alarm vjedhje alarm zjarri access control, dhe sistemeve te ngjajshme
  • Riparimi dhe zëvendësimi i paisjeve sipas nevojës
  • Testimi i teknologjisë së re

Kriteret

  • Pervojë pune në montimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të sigurisë, e preferuar
  • Aftësi për të punuar i pavarur
  • I përgjegjshëm dhe i saktë në punë

Benefitet

Kontratë pune afatgjate

Tel: 043 886 434
email: info@teco-ks.com
web www.teco-ks.com
fb https://www.facebook.com/teco.pr/

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
TECO Advanced Systems
Shikoni profilin
Industria
Siguri
Telefoni
049 664 668 049 664**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina