Kërkoni punë
26 Qershor, 2023

ARIS LIFT hap konkurs për

Punëtor të pastrimit dhe mirëmbajtjes së objektit

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Të bëj mirëmbajtjen e objektit

Rroga: sipas marrëveshjes
Ofrohet kontratë 1 vjeçare
Orari: 08:00 – 17:00

Lokacioni: Fushë Kosovë

Kandidatët e interesuar për punë mund të aplikojnë në numrin e telefonit +383 44 343 330 Viber ose Whatsapp apo përmes email: arislift@hotmail.com

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 343 330 044 343**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë