Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 6 Punë

Mirëmbajtëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
1 Shtator, 2023 nga Lux Apartments
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Mirëmbajtëse
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
28 Gusht, 2023 nga Ciao Berto
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Mirëmbajtëse
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
23 Gusht, 2023 nga PARADISO
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Mirëmbajtje
9 Gusht, 2023 nga BTP Holding
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Mirëmbajtës
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
26 Qershor, 2023 nga Aris Lift
Konkurse Kompanitë