Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 18 Punë

Kontabilitet & Financë
22 Shtator, 2023 nga MOB IN
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Llogaritare dhe Administratore
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
620€
Administratë
19 Shtator, 2023 nga DVV INTERNATIONAL
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Administratë
18 Shtator, 2023 nga Vamed Services Kosovo
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Kalkulant/e
Vushtrri
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
18 Shtator, 2023 nga Emona Center
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Kontabilist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
18 Shtator, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
13 Shtator, 2023 nga Biohit MDS
I vlefshëm deri më: 13 October, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga cybermaniaks
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Kontabilist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga JYSK
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga Kosova Education Center
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Ekonomist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga TALIS Kosovo
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Assistant Auditor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Finance Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Manaferra
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Ekonomist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Financiere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
24 Gusht, 2023 nga Avicena KS
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Kalkulant/e
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
24 Gusht, 2023 nga Gllareva
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Faturist/e
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
23 Gusht, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë