Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 10 Punë

Arkitekt/e
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
7 Shtator, 2023 nga Fshati Gjelbër
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Depoist
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Agjent i Shitjes në Teren
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Vende pune në market
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga My Market
I vlefshëm deri më: 30 October, 2023
Merchandiser
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
4 Shtator, 2023 nga Migros Group
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë