Phone Group LLC

Prishtina

Rreth Phone Group LLC

Phone Group LLC është kompani e Telekomunikimit me seli në Gjermani dhe tani Prishtinë me një staf të kualifikuar e cila sot është një ndër kompanitë më serioze dha profesionale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Phone Group LLC

Industria
Telekomunikim
Telefoni
048 655 600 048 655**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina