TECO Advanced Systems

Prishtina

Rreth TECO Advanced Systems

TECO është kompani profesionale që projekton dhe instalon Sisteme të kamerave vëzhguese, Alarme kundër vjedhjes, Alarme kundër zjarrit, Sisteme LAN, etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TECO Advanced Systems

IT Instalues
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Teknologji
10 Tetor, 2023
Industria
Siguri
Telefoni
049 664 668 049 664**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina