Pozita: Ndihmës kuzhinier/e
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë)

Si ndihmës/e i/e kuzhinës, përgjegjësia juaj kryesore është të ndihmoni stafin e kuzhinës në përgatitjen dhe gatimin e vakteve. Ju do të jeni përgjegjës për kryerjen e një sërë detyrash, të tilla si larja dhe copëtimi i perimeve, matja dhe përzierja e përbërësve dhe pastrimi dhe dezinfektimi i pajisjeve dhe sipërfaqeve të kuzhinës.
Përveç detyrave të përgatitjes dhe pastrimit të ushqimit, ju mund të jeni gjithashtu përgjegjës për të ndihmuar me detyra të tjera në kuzhinë, të tilla si marrja e inventarit të furnizimeve, grumbullimi i rafteve dhe ndihma me dërgesat.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Ndiqni udhëzimet
  • Të punoni mirë në një mjedis ekipor
  • Të keni aftësi të mira të menaxhimit të kohës
  • Të jeni të gatshëm për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta

Kriteret

  • Kujdes ndaj detajeve
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Aftësitë e menaxhimit të kohës:
  • Aftësia për të punuar në një ekip
  • Gatishmëria për të mësuar

Të interesuarit për këtë pozitë të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
046 777 100 046 777**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Banakier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shankiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Kamariere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Green Lounge
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmës/e Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023