Pixel Print hap konkurs për vende të lira pune për pozitën: Administratore

Kualifikimet

  • Aftësi të menaxhimit në një ambient super dinamik pune
  • Energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës
  • Aftësi bashkëpunuese

Preferohet që kandidatët për këtë pozitë pune të kenë përvojë pune.

Lloji i punësimit: Full Time
Lokacioni: Prishtinë
Orari i punës: 08:15 – 17:00

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Përvoja
Min 1 vit
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
PIXEL PRINT
Shikoni profilin
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
049 332 300 049 332**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Executive Assistant to CEO
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administrative & Klerike
27 Mars, 2023 nga Parts Center L.L.C
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023