Pozita: Agjent/e i/e Thirrjeve
Lokacioni: Prizren
Lloji i punës: Full-time

Një agjent thirrjesh, i njohur gjithashtu si agjent i qendrës së thirrjeve ose përfaqësues i shërbimit ndaj klientit, është një profesionist që ndërvepron me klientët përmes telefonit ose përmes kanaleve të tjera të komunikimit.
Agjentët e thirrjeve janë përgjegjës për trajtimin e një game të gjerë ndërveprimesh me klientët, duke përfshirë thirrjet hyrëse, thirrjet dalëse, emailet dhe bisedat.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Ofrimi i një sërë thirrjesh hyrëse dhe/ose dalëse në emër të klientëve tanë
 • Vendosja e klientit në radhë të parë duke ofruar shërbim ndaj klientit të klasit botëror
 • Dokumentimi i informacionit në sistemet e klientëve për mbajtjen e saktë të të dhënave
 • Fitimi i njohurive dhe kuptimit më të thellë të industrive të ndryshme
 • Kënaqësi dhe krenari për të ndihmuar njerëzit dhe për të prodhuar cilësi të lartë të punës
 • Një kulturë pune që beson në fuqinë e punës dhe komunikimit si ekip
 • Një kulturë pune që mbështet nevojat unike dhe aspiratat e karrierës së çdo individi
 • Trajnime gjithëpërfshirëse dhe metoda zhvillimi gjatë gjithë mandatit tuaj që do t’ju sfidojnë të rriteni

Kriteret

 • Gjuha gjermane (Obligative)
 • I/e pavarur dhe i/e vetë-motivuar
 • Mëson shpejt
 • Zgjidhja e problemeve dhe të menduarit kritik
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe komunikuese
 • Proaktiv/e
 • Besim dhe integritet
 • Empati dhe durim
 • Komunikimi

Benefitet

 • Kontratë të rregullt
 • Rrogë Baze + Bonuse
 • Ambient komfort për punë
 • Orari i punës prej 11:00-19:00 (15:00-16:00 pauza)
 • Fundjava pushim

Për informata shtesë mund të lajmroheni në numrin +38349129415

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Andi Communication
Shikoni profilin
Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
049 129 415 049 129**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren