pronari.com është një portal revolucionar, inovativ i pasurive të paluajtshme me një faqe interneti të lehtë për t’u përdorur që e bën kërkimin më të lehtë, më të shpejtë dhe më të këndshëm për të gjetur prona për shitje, prona për të blerë dhe për të marrë me qira prona.

pronari.com po rianalizon se si njerëzit blejnë, marrin me qira dhe shesin shtëpi, apartamente, hapësira tregtare, tokë dhe vila duke fuqizuar të dhënat dhe shërbimet për të hyrë në një vend që ne duam.

pronari.com takon blerësit dhe shitësit thjesht dhe shpejt përmes faqes së internetit të lehtë për t’u përdorur. si agjent, pronari.com ndihmon blerësit dhe shitësit në çdo pikë kontakti në një transaksion të pasurive të paluajtshme, nga gjetja e një shtëpie deri te mbyllja e marrëveshjes.

pronari.com është në kërkim të një: Agjent/e Marketingu

Përgjegjësitë

 • Kryerja e hulumtimit të tregut
 • Krijimi i strategjive të marketingut
 • Zbatimi i fushatave të marketingut
 • Monitorimi dhe analizimi i rezultateve
 • Ndërtimi dhe ruajtja e marrëdhënieve
 • Raportimi tek menaxhmenti

Kriteret

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Mendim i fortë analitik dhe strategjik
 • Kreativiteti
 • Fleksibiliteti dhe përshtatshmëria
 • Aftësi të forta të menaxhimit të projektit
 • Kuptimi i marketingut dixhital

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: info@pronari.com ose duke shtypur butoni Apliko Tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
pronari.com
Shikoni profilin
Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Madhësia e Kompanisë
10 punonjës
Themelimi
2020
Telefoni
046336699 04633**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Reklamim & Marketing
27 Mars, 2023 nga Limpo Shpk
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Audio Teknik
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga AMC CORPORATION
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Print Operator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Monter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
16 Mars, 2023 nga CHAMELEON PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023 nga PIXEL PRINT
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023