28 Shkurt, 2023

AZTECH është kompania lider në Kosovë në shitjen me pakicë të produkteve elektrike shtëpiake. AZTECH sjell vazhdimisht risi elektronike dhe shumëllojshmëri produktesh nga të gjitha kategoritë. Kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. AZTECH shpall konkurs për pozitën: Arkatar/e.

Lokacioni: Prishtina Mall

Kualifikimet

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
 • Preferohet përvojë pune relevante
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B)
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët

Ne ofrojmë

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Afati për aplikim deri me datë: 31.03.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
AZTECH ELECTRONICS
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Themelimi
2008
Telefoni
038 600 556 038 600**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitje
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Mars, 2023 nga Profi Auto
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shitës/e në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 14 April, 2023
Merchandiser/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Alm Group
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Mars, 2023 nga Tregu Group
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Shitës
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Nova Light
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga Pierre Cardin
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Shitëse
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
27 Mars, 2023 nga EsteMed Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Asistent/e e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
24 Mars, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 24 April, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
23 Mars, 2023 nga EMPORIUM KOSOVA
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023