Pozita: Arkitekt/e
Lokacioni: PRISHTINA MALL
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë)
Paga: Konkuruese
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 10/04/2023

Përshkrimi i detyrave

Si arkitekt, përgjegjësia juaj kryesore është të projektoni dhe planifikoni ndërtesa, hapësira dhe struktura të tjera fizike. Ju do të punoni me klientët për të kuptuar nevojat dhe qëllimet e tyre, për të zhvilluar konceptet e projektimit dhe për të krijuar plane dhe specifikime të detajuara për ndërtimin.
Detyrat e tjera përfshijnë kryerjen e vizitave në terren, analizimin e faktorëve mjedisorë dhe kontekstualë dhe menaxhimin e projekteve në të gjitha fazat e zhvillimit. Ju gjithashtu do të bashkëpunoni me inxhinierë, kontraktorë dhe profesionistë të tjerë për të siguruar që dizajnet të jenë praktike, të realizueshme dhe të përmbushin të gjitha kodet dhe rregulloret përkatëse.
Duhet të zotëroni aftësi të shkëlqyera teknike dhe krijuese, të jeni në gjendje të mendoni në mënyrë kritike dhe të zgjidhni problemet dhe të keni njohuri të mira të materialeve, teknikave të ndërtimit dhe tendencave të industrisë. Ju gjithashtu duhet të jeni në gjendje të punoni në bashkëpunim me të tjerët, të komunikoni në mënyrë efektive me klientët dhe palët e interesuara dhe të menaxhoni kohën dhe burimet në mënyrë efektive.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Projektimi i ndërtesave dhe strukturave – kjo mund të përfshijë krijimin e vizatimeve, modeleve dhe specifikimeve të detajuara
 • Takimi me klientët dhe palët e tjera të interesuara për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre dhe për të siguruar që dizajnet tuaja të përmbushin pritshmëritë e tyre
 • Përgatitja dhe paraqitja e propozimeve
 • Marrja e lejeve dhe miratimeve
 • Koordinimi me kontraktorët dhe profesionistët e tjerë inxhinierët dhe profesionistët e tjerë për të siguruar që planet tuaja të zbatohen në mënyrë korrekte.
 • Mbikëqyrja e ndërtimit
 • Sigurimi i standardeve të sigurisë dhe mjedisit
 • Edukimi i vazhdueshëm dhe zhvillimi profesional

Kriteret

 • Diplomë Universitare në Arkitekturë
 • Aftësi të forta projektimi dhe aftësi për të krijuar dizajne funksionale, estetikisht të këndshme dhe të qëndrueshme për mjedisin për ndërtesat dhe strukturat e tjera.
 • Njohuri të teknikave të ndërtimit
 • Aftësitë e menaxhimit të projektit
 • Aftësitë e komunikimit
 • Etika dhe profesionalizmi

Të gjithë të interesuarit/at për këtë pozitë mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Përvoja
Min 2 vite
Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 520 205 045 520**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
27 Mars, 2023 nga EME Group
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Arkitekt/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
23 Mars, 2023 nga elnor furniture
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Arkitekt/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
22 Mars, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 22 April, 2023