17 Mars, 2023

Pozita: Edukatore
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Full-time

Kriteret

  • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Edukimit/Drejtimi Fëmijëri e Hershme ose Shkollën e Mesme të Mjeksisë
  • Të ketë së paku dy vite përvojë pune në edukimin e fëmijëve
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, dhe të jenë të motivuara për të punuar me fëmijë

Të interesuarat për këtë pozitë të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
Kid’s Home
Shikoni profilin
Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 595 005 045 595**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
16 Mars, 2023 nga AKADEMIA LAPSI
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
13 Mars, 2023 nga Global Work and Travel Agency
I vlefshëm deri më: 13 April, 2023