Pozita: Kamarier/e
Lokacioni: Tek Terminali i Vjetër i Aeroportit
Orari i punës: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 17/03/2023
Data e mbylljes: 17/04/2023

Përmbledhje

Si kamerier, përgjegjësia juaj kryesore është të ofroni shërbim të shkëlqyer ndaj klientit për mysafirët që vizitojnë restorantin. Ju do të përshëndesni klientët, do të merrni porosi, do të shërbeni ushqim dhe pije dhe do të trajtoni transaksionet e pagesave. Për më tepër, do t’ju duhet të keni njohuri të mira të artikujve të menusë dhe të jeni në gjendje t’u bëni rekomandime klientëve bazuar në preferencat e tyre.
Detyrat e tjera përfshijnë mbajtjen e një zone ngrënieje të pastër dhe të organizuar, vendosjen e tavolinave, përgatitjen e erëzave dhe sigurimin që të gjitha veglat dhe pajisjet të jenë të pastra dhe funksionale. Është gjithashtu thelbësore që të punohet në bashkëpunim me stafin e kuzhinës për të siguruar që ushqimi të përgatitet dhe t’u dorëzohet klientëve në kohën e duhur.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Mikëpritja e klientëve
 • Merrni porosi dhe ofroni rekomandime
 • Shërbejini klientëve ushqim dhe pije duke u siguruar që çdo porosi të jetë e saktë dhe në kohë.
 • Procedoni pagesat
 • Përgatitni tavolina me enë, peceta dhe erëza përpara se të mbërrijnë klientët, pastroni tavolinat dhe pastroni ato pasi klientët të largohen.
 • Bashkëpunoni me stafin e kuzhinës
 • Ofroni shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit
 • Mbani një mjedis të pastër pune – Mbani zonën e ngrënies të pastër dhe të organizuar dhe sigurohuni që enët dhe pajisjet të jenë të pastra dhe funksionale.
 • Ndiqni udhëzimet e sigurisë dhe higjienës

Kriteret

 • Aftësi të mira komunikimi
 • Aftësi të shërbimit ndaj klientit
 • Vëmendje ndaj detajeve
 • Aftësitë për të kryer shumë detyra
 • Ju duhet të jeni në gjendje të mbani mend porositë dhe artikujt e menusë
 • Fleksibiliteti
 • Bashkëpunues

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë të kontaktojnë në numrin +38349382500.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
HOTEL GALLA
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 382 382 049 382**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
31 Mars, 2023 nga KASTRATI Group
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Ndihmëse Kuzhine
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Jaffa Food and Sweets
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Enëlarës
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
17 Mars, 2023 nga HOTEL GALLA
I vlefshëm deri më: 17 April, 2023