PUNËSIM SEZONAL GJATË SEZONES SË VERËS NË FINLANDË!

POZITAT: KUZHINIER/E (Chef and Cook)

Eksperienca e punës dhe gjuha angleze janë obligative!

APLIKO TANI për punësim sezonal gjatë peridhës së veres në shtetin e bukur të Finlandës!

Ky program i punësimit në Finlandë ofrohet përmes zyrës sonë në bashkpunim me kompani të Finlandës.

Personat të cilët janë të interesuar për të marrë më shumë informacione rreth këtij programi si dhe procesit të aplikimit, ju lutem na kontaktoni në këta numra të telefonit: Viber +383 49 238 047; +38345484017

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Të interesuarit të aplikojnë më së largu deri me datën 9 Prill 2023!

Ju mirëpresim!

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
9 April, 2023
Global Work and Travel Agency
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Themelimi
2015
Telefoni
049 238 047 049 238**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Banakier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shankiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Kamariere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Green Lounge
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmës/e Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Delivery
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Urbano Food & Coffee
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023