13 Mars, 2023

Kosovazo është një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Për fabrikën tonë në Prizren ne po kërkojmë: Laminues

Kriteret

  • Specialist me njohuri dhe përvojë profesionale në fushën e laminimit me fibra të qelqit (polyester dhe materialet e tjera të lëngshme si epox, acryl)
  • Kërkohet të ketë tipare organizative
  • Njohuritë për prodhimin e kallëpeve do ishin të dobishme, por nuk janë parakusht

Ju lutemi aplikimet e juaja bëni përmes butonit Apliko tani ose kontaktoni përmes viber/whatsapp në numrin +38349302878.

Ne gjithashtu u japim një shans atyre që dëshirojnë ta zhvillojnë karrierën dhe aplikantëve pa njohuri të specializuara dhe pa përvoja profesionale.

Motivimi, gatishmëria për të mësuar dhe pasioni janë prioritetet tona kryesore.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
049 302 878 049 302**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Prodhim & Fabrikë
20 Mars, 2023 nga Vefa Decor - HOME
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Punëtor prodhimi
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023 nga KOSOVAZO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Përgjegjës për paketim
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023 nga KOSOVAZO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023