16 Mars, 2023

Pozita: Menaxher/e i/e Shitjes
Lokacioni: Ferizaj
Lloji i punës: Full-time (Kohë e plotë)
Data e hapjes: 16/03/2023
Data e mbylljes: 10/04/2023

Përshkrimi i detyrës

Si menaxher shitjesh, roli juaj është të mbikëqyrni dhe menaxhoni një ekip përfaqësuesish të shitjeve për të arritur objektivat dhe objektivat e shitjeve të kompanisë. Ju do të jeni përgjegjës për përcaktimin e qëllimeve të shitjeve, zhvillimin e strategjive të shitjeve dhe ofrimin e udhëheqjes dhe udhëzimeve për ekipin tuaj.
Përgjegjësitë tuaja kryesore do të përfshijnë identifikimin e mundësive të reja të shitjeve, menaxhimin e tubacioneve të shitjeve dhe monitorimin e performancës së shitjeve. Ju gjithashtu do t’ju duhet të analizoni të dhënat e shitjeve, të zhvilloni parashikimet e shitjeve dhe të krijoni raporte shitjesh për të ofruar njohuri dhe rekomandime për menaxhmentin e lartë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Identifikimin e mundësive të reja të shitjeve
Mnaxhimin e rrjeteve të shitjeve
Monitorimin e performancës së shitjeve
Analizoni të dhënat e shitjeve
Zhvilloni parashikimet e shitjeve
Krijoni raporte shitjesh për të ofruar njohuri dhe rekomandime për menaxhmentin e lartë

Kriteret

  • Diplomë Universitare në Shitje ose të ngjashme
  • Aftësitë e Udhëheqjes
  • Aftësitë e komunikimit
  • Ekspertiza e shitjeve
  • Aftësitë analitike
  • Mendimi Strategjik
  • Ndërtimi i marrëdhënieve
  • Menaxhimi i kohës

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
10 April, 2023
Mobileria MAISON
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 992 304 044 992**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj