AS GROUP është kompani që bën shitjen e të gjitha brendeve prestigjoze të disqeve dhe gomave të veturës. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e ekipes sonë, ftohen të aplikojnë për pozitën: Ekonomiste/ Femër

Detyrat kryesore

  • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi
  • Mban evidenca financiare ditore për vlerën e mallit të shitur në terenin përkatës
  • Kualifikimet e kërkuara
  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (kualifikimi universitar është përparësi)
  • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
  • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip
  • Njohuri elementare/bazike te gjuhës angleze
  • Njohuri bazike të kompjuterit (Word Office & Excel Office)

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Numri kontaktues : 044 535 141

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044535141 04453**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ekonimiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
7 Mars, 2023 nga AS Group
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023