15 Mars, 2023

Përmbledhje

Othman është dyqan i enëve të kuzhinës, ne ofrojmë një gamë të gjerë veglash dhe aksesorësh kuzhine me cilësi të lartë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e gatimit dhe pjekjes. Nga enët e gatimit dhe enët e pjekjes tek pajisjet dhe pajisjet, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të krijuar ushqime dhe ushqime të shijshme në kuzhinën tuaj të shtëpisë.

Othman po hapet në Prishtina Mall dhe hap pozita të lira pune:

Pozita: Menaxhere e Shitjes
Lokacioni: Prishtina Mall
Orari i punës: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 15/03/2023
Data e mbylljes: 08/04/2023

Si menaxher shitjesh, roli juaj është të mbikëqyrni dhe menaxhoni një ekip përfaqësuesish të shitjeve për të arritur objektivat dhe objektivat e shitjeve të kompanisë. Ju do të jeni përgjegjës për përcaktimin e qëllimeve të shitjeve, zhvillimin e strategjive të shitjeve dhe ofrimin e udhëheqjes dhe udhëzimeve për ekipin tuaj.
Përgjegjësitë tuaja kryesore do të përfshijnë identifikimin e mundësive të reja të shitjeve, menaxhimin e tubacioneve të shitjeve dhe monitorimin e performancës së shitjeve. Ju gjithashtu do t’ju duhet të analizoni të dhënat e shitjeve, të zhvilloni parashikimet e shitjeve dhe të krijoni raporte shitjesh për të ofruar njohuri dhe rekomandime për menaxhmentin e lartë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Identifikimin e mundësive të reja të shitjeve
 • Mnaxhimin e rrjeteve të shitjeve
 • Monitorimin e performancës së shitjeve
 • Analizoni të dhënat e shitjeve
 • Zhvilloni parashikimet e shitjeve
 • Krijoni raporte shitjesh për të ofruar njohuri dhe rekomandime për menaxhmentin e lartë

Kriteret

 • Diplomë Universitare në Shitje ose të ngjashme
 • Aftësitë e Udhëheqjes
 • Aftësitë e komunikimit
 • Ekspertiza e shitjeve
 • Aftësitë analitike
 • Mendimi Strategjik:
 • Ndërtimi i marrëdhënieve
 • Menaxhimi i kohës

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 April, 2023
OTHMAN MALL
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 325 154 049 325**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Account Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
30 Mars, 2023 nga Soltech
I vlefshëm deri më: 21 April, 2023
Menaxhere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
8 Mars, 2023 nga Emona Center
I vlefshëm deri më: 8 April, 2023