13 Mars, 2023

Kosovazo është një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Për fabrikën tonë në Prizren ne po kërkojmë: Përgjegjës për paketim

Kriteret

  • Përgjegjës për paketimin, magazinimin dhe transportin e mallrave tona të prodhuara
  • Përvoja profesionale nga logjistika, industria e transportit do ishin të dëshirueshme
  • Kërkohet aftësi për PC (ERP ose Exel)

Ju lutemi aplikimet e juaja bëni përmes butonit Apliko tani ose kontaktoni përmes viber/whatsapp në numrin +38349302878.

Ne gjithashtu u japim një shans atyre që dëshirojnë ta zhvillojnë karrierën dhe aplikantëve pa njohuri të specializuara dhe pa përvoja profesionale.

Motivimi, gatishmëria për të mësuar dhe pasioni janë prioritetet tona kryesore.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
049 302 878 049 302**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Prodhim & Fabrikë
20 Mars, 2023 nga Vefa Decor - HOME
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Punëtor prodhimi
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023 nga KOSOVAZO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Laminues
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023 nga KOSOVAZO
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023