17 Mars, 2023

Pozitë: Prodhues
Lokacioni: Prishtinë
Lloji i punës: Kohë e plotë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Të ndihmojë në kryerjen e punëve rreth montimit të roletave
  • Të kryej punë siç përcaktohen nga mjeshtri i montimit dhe nën mbikëqyrjen e tij
  • Të konsultohet me mjeshtrin e montimit në lidhje me pozicionet dhe mënyrën e vendosjes
  • T’i kryej të gjitha punët që lidhen me pozitën e tij

Kualifikimet

  • Të ketë patentë shofer (jo e domosdoshme)
  • Të ketë aftësi në caktimin e prioriteteve dhe për punë të pavarur

Të interesuarit për këtë pozitë të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
17 April, 2023
In n Out Design
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 546 300 044 546**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Ndihmës të stafit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
23 Mars, 2023 nga Frigo Avi
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Ndihmës Monter
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
23 Mars, 2023 nga elnor furniture
I vlefshëm deri më: 23 April, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Operacionet & Sigurimi i Cilësisë
16 Mars, 2023 nga 2BSERVIS
I vlefshëm deri më: 16 April, 2023
Monter i Mobiljeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
1 Mars, 2023 nga Doğtaş Exclusive
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023