13 Mars, 2023

Pozita: Shitës në market
Lokacioni: Prishtinë, Drenas
Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • NDIHMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE
  • REKOMANDIMI I POROSIVE TË MALLIT DUKE U BAZUAR NË KËRKESAT E KLIENTËVE
  • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE
  • MIRËMBAJTJA E AFATAVE TË ARTIKUJVE
  • MIRËMBAJTJA E AMBIENTIT TË BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTËRTISË DHE GJENDJES TEKNIKE

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • EKSPERIENCË NË SHITJE
  • SHKATHTËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE NEGOCIATAVE
  • SHKATHTËSI KOMPJUTERIKE
  • SHKOLLIMI I MESËM
  • PËRSHTATJA NË PUNË EKIPORE

APLIKIMI DUHET TË BËHET ONLINE PËRMES BUTONIT Apliko tani.

NË SUBJEKT TË SHENOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 April, 2023
Shell Kosova
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
0800 500 50 0800 50**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina