Pozita: Shitëse
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Asiston/menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e programit të caktuar të shitjes

Kualifikimet

  • Teknike e mjekësisë (përparësi kanë teknikët e laboratorit dentar)
  • Të jetë e licensuar
  • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje

Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani. Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrat e telefonit: +383 49 180 018 ose +383 49 338 100

Konkursi është i hapur nga data 15.03.2023 deri më 14.04.2023.

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 180 018 049 180**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Infermiere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
30 Mars, 2023 nga Poliklinika LANTI
I vlefshëm deri më: 3 April, 2023