15 Mars, 2023

Pozita: Shitës/e – 3 Vende
Orari i punës: Full-time (Orari i plotë)
Lokacioni: Gjilan

Përmbledhje

Historia e suksesit të mobilerisë Palma filloi në vitin 2000 në qytetin e Vitisë, ku nga një magazinë e thjeshtë në hapsirë prej 700 metra katrorë, me sukses bëhej shitja me shumicë dhe pakicë e mobiljeve të importuara nga Italia. Për një kohë shumë të shkurtë mobileria Palma arriti që të bëhet prodhuesi më i madh i kuzhinave në Ballkan.

Si Shitës/e është e rëndësishme t’u komunikoni vlerën e produktit ose shërbimit tuaj klientëve të mundshëm.

Një aspekt tjetër kyç i shitjeve të suksesshme është ndërtimi i besimit me klientët. Kjo mund të arrihet duke qenë transparent në lidhje me çmimet, politikat dhe proceset tuaja, si dhe duke ofruar shërbim dhe mbështetje të shkëlqyer ndaj klientit.

Si Shitës/e është e rëndësishme të jesh i/e pasionuar dhe i/e ditur për atë që po shet. Duke besuar sinqerisht në vlerën e produktit ose shërbimit tuaj dhe duke e komunikuar në mënyrë efektive atë vlerë tek klientët potencialë, ju mund të rrisni shitjet dhe të ndërtoni një bazë besnike klientësh.

Kriteret

 • Aftësi të mësoj shpejt
 • Aftësitë e komunikimit
 • Aftësitë bindëse
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
 • Përshtatshmëria

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Prezantimi i produktit ose shërbimit
 • Përgjigjja e pyetjeve të klientit
 • Mbyllja e shitjeve
 • Ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit
 • Ruajtja e të dhënave të shitjeve
 • Qëndrimi i përditësuar me tendencat e tregut

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
15 April, 2023
Mobileria Palma
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2000
Telefoni
049 480 236 049 480**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Mars, 2023 nga S'U COLLECTION
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Agjent i Shitjes
Gjilan
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Mars, 2023 nga HATASHI CORPORATION L.L.C
I vlefshëm deri më: 13 April, 2023