Rreth Sarajeva Steak House

Sarajeva Steak House sot nderon traditën shumëvjeçare, duke ofruar: ushqim cilësor me meny të përgatitur nga mjeshtrit e kuzhinës e skarës për të kënaqur shijen dhe plotësuar dëshirat e myshterinjve; ambient modern e relaksues për të respektuar secilin person; si dhe shërbim të nivelit superior për ta befasuar secilën herë atë.

Disiplina, durimi e pastërtia janë vlera të hershme te Sarajeva, të cilat sot te Sarajeva Steak House janë plotësuar edhe me inovacionin, teknologjinë dhe marketingun, duke e bërë atë lider të sektorit në Kosovë.
Sarajeva Steak House beson në mikpritje dhe synon që me çdo kusht të ofrojë kënaqësi për klientët e saj.

Sarajeva Steak House po vjen në Prishtina Mall dhe shpallë vende të lira pune në pozitat:

Skarist
Ndihmës skarist
Sallatier/e
Enëlarës/e
Kamarier/e
Barist/e

Kriteret

  • Njohuri fillestare për pozitën përkatëse
  • Aftësitë e përgatitjes së pijeve dhe ushqimeve
  • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
  • Aftësitë për të kryer shumë detyra
  • Pastërtia dhe higjiena
  • Aftësitë e menaxhimit të kohës

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes viber 045 684 132 prej orës 08:00 deri 17:00.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
14 April, 2023
SARAJEVA STEAK HOUSE
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 832 467 045 832**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga BO BOWLING
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Banakier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
30 Mars, 2023 nga 70s Foods & Sweets
I vlefshëm deri më: 30 April, 2023
Shankiste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Kamariere
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Manami Hotel
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Ndihmëse në kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Mars, 2023 nga Tartine
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Green Lounge
I vlefshëm deri më: 28 April, 2023
Ndihmës/e Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
27 Mars, 2023 nga Monroe
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023