Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 March, 2023
Industria
Argëtim
Telefoni
049 241 251 049 241**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Operatore Shërbim Klienti
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
29 Mars, 2023 nga Delta Pharma
I vlefshëm deri më: 29 April, 2023
Call Agent
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
27 Mars, 2023 nga Tx Uper Technical Support
I vlefshëm deri më: 27 April, 2023
Operator për Call Center
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
20 Mars, 2023 nga Green Marketing
I vlefshëm deri më: 20 April, 2023
Agjent/e të Thirrjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
17 Mars, 2023 nga Ps Comunication
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Vende të litra pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
15 Mars, 2023 nga JD LLC
I vlefshëm deri më: 15 April, 2023
Parukier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
15 Mars, 2023 nga ERBLIN XËRXA - Hair Studio
I vlefshëm deri më: 10 April, 2023